Екипът на СУ „Цар Симеон Велики“ – с поздравителен адрес и изненади за бъдещите първокласници от ДГ „Буратино“ по случай 1 ноември

С наближаването на един от най-светлите български празници 1 ноември, Ден на народните будители, колегите ни от СУ „Цар Симеон Велики“ за поредна година не пропуснаха да изненадат приятно бъдещите ни първокласници. Зам.-директорът по учебната дейност г-жа Петрова, зам.-директорът по административно-стоп. дейност г-жа Йорданова и началният педагог г-жа Цанекова поднесоха поздравителен адрес до екипа на ДГ „Буратино“ и споделиха впечатленията си от отличната подготовка, която даваме на своите възпитаници. На децата от ПГ „Бонбон“ на ДГ „Буратино“ ученици от 4 клас поднесоха прекрасни подаръци – карти с ликовете на народни будители, бяла магнитна дъска и красива есенна аранжировка, в средата на която бъдещите първокласници откриха изненада – скрит глобус на планетата Земя.
Децата от група“ Бонбон“ демонстрираха пред гостите отлични знания, като разпознаха народните будители върху картите. Разказаха кой е Цар Симеон Велики и с какво е оставил следа в българската история. Не ги затрудни и да открият лика на Петър Берон, автор на Рибния буквар. .
Радваме се, че партньорството ни с педагогическия екип на СУ „Цар Симеон Велики“ е вече утвърдена добра традиция. Родителите, които ще изберат децата им да бъдат поверени на грижите на учителите именно в това училище, могат да се уверят, че обучителният процес е подсигурен с отлична образователна среда и богата материална база. Екипите, поемащи бъдещите първокласници, са от учители с богат педагогически опит и умения, доказани във времето с отличните постижения на техните ученици.
Благодарим от сърце, колеги!
СУ „Цар Симеон Велики“ – гр. Пловдив