Наша гордост !

Радостни сме да споделим успехите на нашите талантливи деца:

1 място за нашите малки певци от 4 Б група „Слънчеви зайчета“ във второто издание на конкурса за детски вокални групи „С песен светът е чудесен“! Отличното представяне на децата под ръководството на музикалния педагог Надежда Митрова им донесе най-високата награда. Конкурсът е организиран от ДГ „Червената шапчица“,гр. Пловдив с подкрепата на Община Пловдив – Район “Тракия” и РУО – гр. Пловдив.

1 място и 2 място и за нашите участници в организирания от ДГ „Снежанка“, гр. Пловдив конкурс на тема: „Език свещен на моите деди!“. Конкурсът е за деца от 3 до 7 годишна възраст за изпълнение на стихотворение и се проведе по повод честването на Деня на Светите братя Кирил и Методий. 1-во място за Илия Петков Минков , 4 А гр. „Сребърни звънчета“, който получи грамота и читателски абонамент. 2-ро място за талантливата Александра Светославова Божилова – 4 А гр. „Сребърни звънчета“, която има почетна грамота от конкурса.

1 място в IV издание на конкурса „РАДОСТ В ДЕТСКИТЕ ОЧИ – 2024“ за децата от 2 Б група „Веселячета“ в категория „Обемно пано“ /групово участие/ ! Щастливи и горди сме, че сред включилите се над 800 участници от над 50 населени места в България и Италия нашите дечица са победители!Конкурсът е организиран от ДГ „Радост“, гр. Перник със съдействието на Община Перник.

Пореден успех и на наши възпитаници в ежегодното математическо състезание на ЧСУ „Дружба“ Пловдив „Решавай с Дружба“ .Борис Драганов от 4-а група спечели категорично 1-то място с максимален брой точки, а Мартин Ганчев влезе в почетната десятка на най-добрите математици със своето 9-то място. Браво, момчета, гордеем се с умници като вас ! Поздравления и нови успехи!