Участие във фестивала „МЛАДА СИНЯ ЗЕМЯ“

   Регионалният природонаучен музей  в Пловдив организира фестивал за младежко творчество „Млада синя Земя“.По случай Деня на Земята – 22 април Природонаучният музей предостави възможност на млади творци от всички учебни заведения в града да покажат отношението си към проблемите, свързани с опазването на нашата планета. Фестивалът беше организиран с подкрепата на Община Пловдив. Залите на музея отново бяха  на разположение на всички талантливи деца от града.  Някои от плануваните дейности се  проведоха в парк „Дондукова градина“. Участието на ПГ „А“ от ДГ „Буратино“ с ръководители К. Хаджиева и А. Топалова, муз. ръководител – Н. Митрова
 беше с уникален фолклорен танц, рисуване в залите на музея и  рисуване с тебешир в парк „Дондукова градина“.  Децата с удоволствие танцуваха, пяха и рисуваха, след което имаха възможност да разгледат уникалната сбирка от различни видове пеперуди в музея.

    С първо място в категория „Изкуство“ на Младежки фестивал на изкуствата  „МЛАДА СИНЯ ЗЕМЯ 2018г“ беше удостоена Виктория Чамова.

Bookmark the permalink.