ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми родители,
От e-mail на ДГ „Буратино“ – buratino@dg.plovdiv.bg, Ви изпратихме важна информация на Вашите e-mail адреси за схемите: „Училищен плод“ и „Училищно мляко“. Оказа се, че масово e-mail адресите не са актуални.

При желание от Ваша страна да получите полагащите се продукти за Вашето дете по схемите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“, моля на е-mail – buratino@dg.plovdiv.bg да изпратите актуалните си e-mail адреси в срок до 21.04.2020 г.
В случай, че това не се случи приемаме, че отказвате доставка и продуктите ще бъдат пренасочени към социално слаби деца или социален патронаж.

Ето и условията:

Уважаеми родители,

Моля  да потвърдите или откажете получаване на  продукти за  Вашето дете /децата/ по схема „Училищен плод“ и „Училищно мляко“. Продуктите ще бъдат доставени в индивидуални опаковки с количество, полагащо се за периода 13 март – 13 май 2020 г.  до адрес по местоживеене  от служители на Регионалните дирекции по горите и Държавните горски предприятия  в ден и час от 21.04.2020 – 30.04.2020 г. Допълнително ще получите информация за точния ден и час за да осигурите присъствие в домовете.
За целта при потвърждаване или отказване на доставка по e-mail на ДГ: buratino@dg.plovdiv.bg , посочете име на детето, група, Вашите имена и актуален адрес за доставка.

 

 

С уважение,
Д. Добрева – директор на ДГ „Буратино“

Bookmark the permalink.